Welkom op de website van Vormbaar, een creatieve studio uit Deurne.

En ik ben Leen, het gezicht achter Vormbaar!

 

WIE IK BEN EN WAT IK ZOAL DEED:

 

Studies:  

  • In 2005 studeerde ik met een onderscheiding af aan St-Lucas kunst secundair in de richting Toegepaste Beeldende Kunsten.
  • Van 2005 tot 2007 volgde ik de opleiding Theaterkostuum ontwerp aan de Academie voor schone kunsten te Antwerpen.
  • In 2011 behaalde ik een Bachelor aan de Academie voor schone kunsten te Antwerpen in de richting Fotografie.
  • In 2013 behaalde ik een certificaat Webdesign bij SCVO volwassenenonderwijs.

 

Professionele loopbaan:

Na een jaar bij Colruyt te hebben gewerkt als webdesigner startte ik in 2014 als grafisch vormgever bij Babylonia. Babylonia is producent van draagdoeken en distributeur van verschillende babymerken. Bij Babylonia stond ik in voor de opmaak van catalogi, folders, flyers, beursmateriaal, advertenties, verpakkingen, handleidingen, productfotografie, social media, een beetje productontwikkeling, … Kortom alles wat vormgegeven kan worden behoorde tot mijn taak. Tijdens deze 4 jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan en  werd ik vooral heel veelzijdig.

 

Deze creativiteit trek ik ook graag door naar mijn vrije tijd.  Ik experimenteer graag met verschillende materialen en technieken. Ik volg ook regelmatig workshops  om mijn creativiteit verder te ontplooien.

 

Onder de naam Vormbaar wil ik deze veelzijdigheid en ervaring aanbieden in één creatieve studio. Op deze manier wil ik graag, samen met jou, meedenken over jouw project.

 

Hoe kan ik jou helpen?

[button size=”medium” target=”_self” hover_type=”default” text=”Contacteer me!” link=”https://vormbaar.be/contact/”]